Van Looy Bouwgroep est un fier sponsor
de 'Bonheiden loopt!'

Courez ou marchez avec nous pour les charitées suivantes!

Villa Praline

Villa Praline is een VZW ontstaan uit de samenwerking tussen 7 ouders die elk een kind hebben met een beperking. Onze villa bied na de schooltijd nog verdere ondersteuning en zorg aan.

De Waakdoos

De waakdoos is een project dat ondersteuning biedt bij het naderend afscheid van iemand die dierbaar is. De waakdoos helpt mensen met hun emoties om te gaan en staat hen bij in een moeilijke periode.

G-basket

G-sport moet het voor mensen met een beperking of handicap mogelijk maken om aan sport te doen. "G" staat hierbij voor geïntegreerd, gelijkwaardig, goesting, grensverleggend, gescoord maar vooral genieten!

Kinderkankerdag

Met onze jaarlijkse familiedag willen we alle kinderen die in behandeling zijn, maar ook hun gezin, een fantastische dag amusement bezorgen. Het hele gezin gaat door een moeilijke periode, en kan wel een pauze gebruiken.

Ter Heide

Het onthaal-, oriëntatie- en observatiecentrum Ter Heide, erkend als voorziening categorie 3 binnen de Bijzondere Jeugdbijstand, bied drie vormen van hulpverlening aan 17 jongeren van 0 tot 18 jaar.

 

Message publié le
23/08/2019 - 11:27

Retour à la vue d'ensemble