Werkaanbieding bij Van Looy Bouwgroep

VAN LOOY BOUWGROEP NV is een snel groeiende projectontwikkelaar van residentieel en retail vastgoed.

Wij ontwerpen, financieren en realiseren projecten met uitstraling en klasse op toplocaties in het centrum van het land. Kwaliteit, esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit staan centraal in onze realisaties.  

Wegens onze interne groei hebben wij een vacature voor volgende functie.


ARCHITECTUUR tekenaar (M/V)

Uw functie :
In ons intern studiebureau zal u mee verantwoordelijk zijn voor het maken van volume- en voorontwerpstudies en het opmaken van typelay-outs van woningen tot appartementsgebouwen.
U kan werken met Outlouk, Sketchup, Autocad, Excel, etc. en dit in nauwe samenwerking met de interne diensten verkoop en uitvoering. U heeft een kritisch oog voor het bewaken van de interne kwaliteitsnormen en detaillering.

Uw profiel :  
U bent junior architect of assistent architect of gelijkwaardig door ervaring. U heeft relevante ervaring in soortgelijke functies.  U kan goed in teamverband samenwerken, u bent communicatief, oplossings- en resultaatgericht en bent vertrouwd met bouwtechnische documenten.

Wat bieden wij :
Voor deze functie bieden wij een vast voltijds bediendencontract met extralegale voordelen, verloning in functie van leeftijd, capaciteiten en diploma. Een job in een jonge dynamische en creatieve werkomgeving met zeer veel uitdagingen, waar de resultaten tastbaar zijn.

Wij verwachten uw sollicitatie op: elke.dc@vanlooybouwgroep.com

Download de pdf-versie